Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Onaa Onaa Smoukit (7216 niezalogowanych)
38 Postów

(Haniia)
Nowicjusz
telkin 1 udalo Ci sie ,ale to bylo tutaj do przewidzenia ze beda takie a nie inne komentarze))Na palcach jednej reki mozna policzyc ile osob tu piszacych od A do Z zalatwili sobie prace w No,wiekszosc przez koneksje i znajomosci ,coz..... teraz przyjezdzaja na wies i .......... ))) telkin1 pozdrawiam i zycze powodzenia)))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Stratosferus)
Wiking
kim ty q..wa wogóle jesteś żydokomunistyczną pomiotką że tak nienawidzisz Polaków? ustawilas sie w nor za d...e. Bardziej chamskiem baby nie widziale na żadnym z zagranicznych portalach. masz tyle postów a 90% to twoje chamskie zachowanie, obludne odnoszenie sie do ludzi.
wiesz co to nie jest twoja norwegia i admin powiniem cie wywalis na zbita morde,
Do 45 latka szukajacego pracy, Polak Ci nie pomoże w znalezieniu pracy a szczególnie takie cios ja IZZY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
telkin1 napisał:
swoją drogą co niektórych co to podczas godz, pracy zajmują sie nie pracą a wypisywaniem głupot na necie ktos powinien na bruk wypieprzć...
nie jestesmy w PL tylko w NO cwaniaczku......

telkin1 napisał:
Szkoda że juz koniec wolnego bo jeszcze bym tu łacha z co niektórych pociągnął....
luz w pracy..... a jakie urlopy tutaj mamy.... pracuj dalej w ojczyznie buehehehhehehe.... lach pociagniety z Ciebie ofermo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
mariusz mariusz
(mariuszmariusz)
Stały Bywalec
Haniia napisał:
telkin 1 udalo Ci sie ,ale to bylo tutaj do przewidzenia ze beda takie a nie inne komentarze))Na palcach jednej reki mozna policzyc ile osob tu piszacych od A do Z zalatwili sobie prace w No,wiekszosc przez koneksje i znajomosci ,coz..... teraz przyjezdzaja na wies i .......... ))) telkin1 pozdrawiam i zycze powodzenia)))

chwila, chwila , ale telkin tez chce przez znajomosci i koneksje zalatwic sobie prace

a tak w ogole to widaje mi sie ze na sam koniec wymyslil bajke ze ten post to zwykla podpucha bo zrobilo sie glupio i wypadalo by wyjsc z twarza i jeszcze na koniec przycwaniakowac

ale ja powtarzam po raz tysieczny : tutaj nie znajdziesz pracy na forum !!!! i niech nikt kolejny sie nie zdziwi typem odpowiedzi

mnie juz po woli tez zaczynaja draznic posty typu : chlopak po technikum szuka pracy, para po studiach potrzebuje prace, mlody 20 latek szuka pracy itp...

przyjedz i sobie ja sam znajdz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok